6 protichodných právd, ktoré sa musíte naučiť

Datum: 10.08.2022

Život nie je taký jednoduchý, ako si mnohí myslia. Ale zároveň to nie je také zložité, ako si druhá polovica ľudí myslí. Je zaujímavé ako všetko na tomto svete je presýtená rozpormi, ťažko pochopiteľnými paradoxmi, pretože mozog v tom spočiatku nevidí logiku.

Neviete či je plavba na jachte to pravé pre vás? Vyskúšajte víkendovú plavbu

Datum: 09.08.2022

Na jednej strane vás dovolenka na jachte láka a na druhej sa obávate či je takáto dovolenka tá pravá pre vás? Ľudí trápia hlavne obavy z morskej choroby (predstava týždňa stráveného kŕmením rybičiek nie je príjemná), z uzavretého priestoru a z uzavretej spoločnosti (dobre si premyslite, koho do partie priberiete) a z toho, že sa na palube jachty budú nudiť.

Prečo vzniklo MAYDAY? Slovo, ktoré má svoj príbeh

Datum: 18.07.2022

Aj keby ste dali najväčšiu snahu do vyslovenia slovíčka „HELP“ (Pomoc), v šume rádia počas blížiacej sa katastrofy môže úplne zaniknúť.

To najlepšie z Lanzarote

Datum: 18.07.2022

Ak patríte k tým, čo vyhľadávajú netradičnú a aktívnu dovolenku v očarujúcej krajine plnej opustených pláží, Lanzarote bude pre vás ideálnym miestom.

Tipy, ktoré vám pomôžu ísť do práce v dobrej nálade

Datum: 18.07.2022

Povedzme si úprimne, nie všetci ľudia chodia každý deň do práce v dobrej nálade. Niektorí ľudia nenávidia svoju prácu a do práce chodia len preto, aby dostali výplatu, ktorá im umožní žiť ďalší mesiac bez toho, aby počúvali zvuky hladného žalúdka.

O kontroverznom panovníkovi, ktorý dal popravoval svoje manželky a milenky

Datum: 18.07.2022

Henrich VIII. Tudor sa narodil v roku 1491 v Londýne. Už od útleho detstva bol veľmi energický a zároveň aj nevyspytateľný. Mal početné služobníctvo, ku ktorému patril dokonca aj chlapec na bičovanie, ktorý bol trestaný vždy, keď Henrich vyviedol niečo zlé.

„Nepotopiteľná“ loď sa potopila. Išlo o náhodu alebo zámer?

Datum: 18.07.2022

Titanic snáď netreba nikomu predstavovať. V tom čase najväčší parník sveta mal za úlohu prepravovať cestujúcich a poštu z Európy do Severnej Ameriky. 

6 spôsobov, ako sa sústrediť na seba a svoj život

Datum: 18.07.2022

Je bežné, že sa väčšinu svojho času sústredíte nie na seba, ale na riešenie problémov iných ľudí, snažíte sa získať niekoho súhlas a vytvoriť o sebe iný obraz, než v skutočnosti ste.