Štvorkolka Maverick - letné dobrodružstvá vo dvojici

Datum: 10.08.2022

Tento rok výrobca špičkových štvorkoliek značka BRP prišla na trh s vylepšenou side by side štvorkolkou v modeloch Maverick.

Štvorkolka Maverick - letné dobrodružstvá vo dvojici

Bez preháňania môžeme povedať, že ide o vozidlo, ktoré vám prinesie toľko zábavy, koľko sa ešte inému vozidlu nepodarilo. Keďže ide o štvorkolku pre dvoch pasažierov, užijete si letné dobrodružstvá s partnerkou alebo kamarátmi. Neváhajte a vyskúšajte štvorkolku Maverick, ktorá už tri roky žiari na pretekoch Dakar.

Silný motor, ktorý ani sekundu nezaváha

V tele štvorkolky Can-Am Maverick sa skrýva až 200 koní. O tento výkon sa postará bezkonkurenčný trojvalcový motor Motor Rotax ACE Turbo RR. Silný motor je zárukou, že štvorkolka nebude váhať ani sekundu v žiadnom teréne. Či už ide o piesočné duny, horské potoky, popadané skaly, alebo zabahnené polia, každý terén si užijete a každý terén prekonáte. Ako podporu využíva Maverick 32 palcové pneumatiky. Na ceste sa udržíte pri bláznivom driftovaní, vyberaní zákrut i skokoch.

Neobávajte sa žiadneho terénu

Iste si kladiete otázku, ako sa budete cítiť v útrobách tejto štvorkolky pri prejazde skalnatého podložia. Odpoveď je, že vaše pocity budú ako v bavlnke, a to vďaka bezchybnému prednému a zadného odpruženiu. Boj s každým terénom je ľahko zvládnuteľný, pretože štvorkolka Can-Am Maverick disponuje odpružením z dielne spoločnosti Fox a odľahčeným podvozkom.

Hudba budúcnosti je už dnes tu

Nemá vaša partnerka v obľube rýchlu jazdu? Nevadí. Môžete jej kúpiť trojkolky alebo ju zobrať na romantickú nočnú jazdu so štvorkolkou Can-Am Maverick. Štvorkolka Can-Am Maverick je síce prioritne vytvorená pre jazdu po extrémnom teréne, ale aj pokojné brázdenie lesných ciest si dokážete užiť. K dokonalému zážitku prispieva do bodky prepracovaný audio systém skrývajúci sa v streche štvorkolky. Šesť reproduktorov dokážete pomocou Bluetooth prepojiť so svojim telefónom a vypeckovať obľúbené songy do závratných výšin. Bodkou k dokonalosti je kompletné LED podsvietenie celého audio systému. Pokojne sa zastavte na okraji skál a užite si výhľad do diaľky. Pohodlie vám zabezpečia nižšie položené sedadlá s možnosťou nastavenia až do štyroch strán presne podľa vašich preferencií.

 

 

Čítané: 189 x