Športové tašky, ktoré si radi vezmete do telocvične: 3 najlepšie modely

20.05.2024 04:30 Viete, aké parametre by mala spĺňať vhodná športová taška? Aktuálny trh so športovými potrebami ponúka veľa možností, preto je, hneď na začiatok, dôležité si určiť konkrétne ukazovatele, ktoré nám pri výbere tej najvhodnejšej tašky pomôžu. V tomto článku si, zároveň, predstavujeme aj tri absolútne najväčšie hity z oblasti športových tašiek, ktoré vás pri výkone akejkoľvek … Continued The post Športové tašky, ktoré si radi vezmete do telocvične: 3 najlepšie modely appeared first on Cyklonews.sk.

Sagan sa nezapojil do špurtu

10.05.2024 00:30 Peter Sagan sa ani dnes nezapojil do záverečného špurtu. Najlepšiu pozíciu mal v závere Mark Cavendish a prácu tímu zavŕšil na jednotku. Druhé miesto obsadil Dylan Groenewgen z tímu Jayco Allula. Bronz berie Jon Aberasturi z tímu Euskadi. #TourdeHongrie@MarkCavendish wins Stage 2! — Tour de Hongrie May 9, … Continued The post Sagan sa nezapojil do špurtu appeared first on Cyklonews.sk.

Sagana pri návrate zastavil defekt

08.05.2024 19:00 Peter Sagan sa pri návrate na cestu nedostal do záverečného boja o prvenstvo. Šesť kilometrov pred cieľom ho zastavil defekt. Stalo sa tak pri páde jeho súperov, keď jeho bicykel musel mimo cestu. V štrku nebolo ďaleko od nešťastia, no napokon to skončilo defektom. Po výmene predného kolesa náš reprezentant dostihol hlavný … Continued The post Sagana pri návrate zastavil defekt appeared first on Cyklonews.sk.

Sagan prišiel o vodičský preukaz

03.05.2024 00:30 Peter Sagan prišiel o vodičský preukaz. Dvanásteho mája ho zastavila polícia vo Fontvieille, pretože javil známky opilosti. O 11:30 sa podrobil skúške, ktorá potvrdila podozrenia. Druhá skúška na stanici bola taktiež pozitívna. Súd v Monaku mu nadelil trojmesačný podmienečný trest, počas tejto doby prišiel aj o vodičské oprávnenie. Sagan a jeho ospravedlnenie View this post … Continued The post Sagan prišiel o vodičský preukaz appeared first on Cyklonews.sk.